Sehit Aileleri Gözyaslarini Tutamadi

Karamanoglu Mehmet Bey Üniversitesi Ata Ögrenci Toplulugu, terör örgütü tarafindan ugradiklari saldirilarda sehit olan Karamanli sehit Aileleri için takvim bastirarak gelirlerini de Sehit Ailelerine bagisladi.

Sehit Aileleri Gözyaslarini Tutamadi
Ögrenciler, bin adet takvimi kapi kapi dolasip esnaflara satti. Topluluktan 100’e yakin ögrenci bugün Sehit Aileleri Dernegi Karaman Subesi'ni ziyaret ederek, takvim satislarindan elde ettikleri bin 850 TL'lik geliri dernege bagisladi.
Karaman Sehit Aileleri Dernegi binasi önünde düzenlenen programda, Ata Ögrenci Toplulugu Baskani Burhan Abay, bu yil 3. kez düzenleyerek ve geleneksel hale getirdikleri kampanya ile 2012 yili takviminden elde ettikleri bin 850 TL’lik geliri Sehit Aileleri adina Dernek Baskani Mustafa Bayad’a takdim etti. Karaman Sehit Aileleri Dernegi Baskani Mustafa Bayad ise, ögrencilerin bu anlamli davranislarindan dolayi karsiliginda Ögrenci Toplulugu Baskani Abay’a Dernek adina Tesekkür Plaketi takdim etti.
Bagisin ardindan, Karaman’da askerlerin yani sira, aralarinda ögretmen ve polislerinde bulundugu sehitlerin isimleri tek tek okunarak yoklama yapildi. Yoklama sirasinda sehit yakinlari gözyaslarina hakim olamadi.
Dernek Baskani Mustafa Bayat, "Çocuklarimizin dernegimiz için gösterdikleri davranis ve sergiledikleri çalisma hepimizi gururlandirdi. Her birini yürekten kutluyorum."dedi. Bagis programinin ardindan ögrenciler sehit anne be babalarin ellerini öperek “Her zaman yaninizdayiz.”diyerek mutlu etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284