Şehit Ailelerine Bayram Ziyareti Gerçekleştirildi

Vali Fahri Meral, bayramlaşma programı çerçevesinde daha sonra şehit er Mehmet Uygun ve İç Güvenlik Gazisi Hamza Çetin’in ailesini ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.

Şehit Ailelerine Bayram Ziyareti Gerçekleştirildi

Ailelere ziyaretinde şehitler hakkında bilgiler alan Vali Meral ziyarette, vatanın bağımsızlığı, milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet, geride kalanlarına ise sabırlar dileyen Vali Meral, din ve vatan yolunda toprağa düşen şehitlerimizin haklarının asla ödenmeyeceğini söyledi. Türk milleti olarak tüm şehitlerimize minnet ve şükranla yad ediyoruz diyen Vali Meral, kanlarıyla bu toprakları emanet eden ecdadımızın emaneti olan bu mukaddes toprakların ilelebet Türk yurdu kalacağını belirterek şehitlerimizin geride bıraktıkları emanetlerine Devlet olarak her zaman sahip çıkacaklarını söyledi.
Şehit ve gazi ailesine gerçekleştirilen ziyaretlere Vali Meral’in yanı sıra ilimiz Milletvekili Dr. Recep Şeker, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı Alb. İlhan Şen, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Servet Türegün ile AK Parti İl Başkanı Mehmet Er katıldı.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284