Şehit Babasının Duygulandıran Vatan Sevgisi

Hakkâri’de geçen yıl bir oğlu şehit düşen, bir oğlu halen doğuda erbaş olarak vatani görevini sürdüren Karamanlı baba Alaaddin Küçük, kendilerini ziyarete gelen gençlere söyledikleriyle herkesi duygulandırdı.

Şehit Babasının Duygulandıran Vatan Sevgisi

Karaman'da sosyal paylaşım sitesi facebook'ta "Payidar" isimli bir gurup kuran gençler, geçen yıl Hakkâri’nin Şemdinli ilçesinde teröristlerin saldırısında şehit olan sözleşmeli er Oğuzhan Küçük ve Hakkâri merkeze bağlı Oğul köyü kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen Özel Harekât polisi Muhammed Ali Mevlüt Dündar'ın ailelerini ziyaret etti.

Gençler, ilk olarak şehit Küçük'ün babası Alaaddin Küçük'ün evine geldi. Ziyarette Kur'an-ı Kerim okunup, tüm şehitler için dua edildi.

Duygulu anların yaşandığı ziyarette konuşan şehit Küçük'ün babası Alaaddin Küçük, gençlerin ziyaretinin kendisini mutlu ettiğini söyledi.

 İçi vatan ve bayrak sevgisiyle yaşayan gençleri gördükçe gururlandığını vurgulayan Küçük, şunları kaydetti:

"Kendimin de şanssızlığına kızıyorum, genç olamadığım için. Bu gençler olduğu sürece hiçbir zaman başımız yere eğilmeyecek. Hainler hiçbir zaman başaramayacak. Benim bir oğlum daha sözleşmeli er olarak doğuda görev yapıyor. 2019'da tayini batıya çıkacak. Sağ salim gelirse düğününü 100. Yıl İlkokulu bahçesinde yapacağız. Eğer Allah nasip eder de o da şehit olursa onun da Aktekke Meydanı'nda düğününü yaparız. Biz böyle düşünüyoruz. Bütün şehit anne ve babalarının da böyle düşündüğüne inanıyoruz. Bundan hiç şüphemiz yok."

Grup adına konuşan gençlerden Cennet Eren de herhangi bir siyasi partiye, kurum veya kuruluşa tabi olmadıklarını, tamamen gönüllü olarak bir araya geldiklerini belirtti.

Zeytin Dalı Harekatı'nın devam ettiği bugünlerde şehit ailelerini ziyaret edip destek vermek istediklerini aktaran Eren, şehitleri unutmadıklarını, unutmayacaklarını söyledi.

Gençler, daha sonra şehit polis Muhammed Ali Mevlüt Dündar'ın ailesini ziyaret etti. (AA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284