Sehit Durmus Ali Uzun Ilkokulu Örnek Okul Seçildi

Belediye Baskanligi, Il Milli Egitim Müdürlügü ve Orman Isletme Müdürlügü arasinda imzalanan protokol geregi “Okullar Hayat Olsun Projesi” kapsaminda Sehit Durmus Ali Uzun Ilkokulunda gerçeklestirilen örnek okul ve bahçe düzenlemesinin açilis töreni yapilacak.

Sehit Durmus Ali Uzun Ilkokulu Örnek Okul Seçildi

Belediye Baskan Vekili Yunus Gök tarafindan yapilan açiklamada, 6 Aralik Persembe günü saat 13:30’da yapilacak olan açilis törenine Vali Murat Koca, Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, Orman Isletme Müdürü Ismail Çelik ve Milli Egitim Bakanligi il temsilcileri olmak üzere daire müdürleri, ögrenci velileri ve çok sayida halkin katilacagi belirtildi.
Baskan Vekili Yunus Gök; “Karaman Belediyesi Milli Egitim Müdürlügü ve Orman Isletme Müdürlügü ile yapilan protokol kapsaminda örnek olarak seçilen okulumuza belediyemiz tarafindan okulun genel bakimi, boya-badanasi, kamelya ve dinlenme alanlari, voleybol ve basketbol sahalari, çesme, satranç alani gibi her türlü ihtiyaçlari karsilanmistir. Artik Sehit Durmus Ali Ilkokulu ve bahçesi ögrencilerin ve mahalle halkinin oturup dinlenebilecegi, tatil günlerinde piknik yapabilecegi bir mekan haline gelmistir. Diger taraftan Il Milli Egitim Müdürlügünce açilan bilgisayar, Ingilizce, okuma-yazma ve SBS kurslari ile okul ögrencileri ve vatandaslarimiz her türlü sosyal ve kültürel etkinlikte bulunabilecektir. Örnek okul açilisina bütün vatandaslarimiz davetlidir.” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284