Sehit, Gazi Ve Yakinlarina Indirimli Internet

Engellilerin ardindan, sehit, gazi ve birinci derece yakinlari da interneti yüzde 25 indirimli kullanabilecek.

Sehit, Gazi Ve Yakinlarina Indirimli Internet

Bilgi Teknolojileri ve Iletisim Kurumu'nun (BTK) internet sitesinde yayimlanan kurul kararina göre, engelli kullanicilarina yönelik uygulanan yüzde 25 indirimli toptan DSL internet tarifelerinin kapsami, sehit gazi ve yakinlarinin da faydalanacagi sekilde genisletildi.
Indirimden yararlanmak isteyen gazi/sehit esi son kullanicilar veya gazinin/sehidin birinci dereceden yakini (anne, baba veya çocugu), isletmeciye basvuracak.
Gazi/sehit esi veya gazinin/sehidin birinci dereceden yakini tarafindan isletmecilere teslim edilen belge örneklerinin birer nüshalarinin, basvurunun yapildigi tarihten itibaren ay sonuna kadar Türk Telekom'a FTP sistemi üzerinden iletilmesi gerekiyor. FTP sitesine yüklenen belgelerde herhangi bir suiistimal olmasi durumunda isletmeciye saglanan toplam indirim bedelinin 3 kati ceza bedeli olarak Isletmeciye yansitilacak.
Suiistimal görünen aboneliklerle ilgili isletmecilere bilgi verilecek ve bu abonelikler için normal paketlere geçis yapmalari talep edilecek. Bu geçisin isletmeciye bilgi verilme tarihinden itibaren en geç 30 gün içinde yapilmasi gerekecek. Suiistimal görülen abonelikler ile ilgili paket degisikligi yapilmadigi takdirde paket degisikligi yapilmayan süre boyunca isletmeciye saglanan indirim bedelinin 3 kati ceza bedeli faturalandirilacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284