Sehit Madenci Hasan Tuncer’in Evine Vahe’nin Eli Degdi

28 Ekim tarihinde Ermenek ilçesi Güneyyurt beldesi Pamuklu köyü yakinlarinda bulunan bir maden ocaginda yasanan su baskini sonucu meydana gelen göçükte hayatini kaybeden 18 madencinin geride biraktiklari ailelerine yardim eli uzanmaya devam ediyor.

Sehit Madenci Hasan Tuncer’in Evine Vahe’nin Eli Degdi

Tüm hayalleri, gelecekleri, umutlari su altinda kalan madenci aileleri yeniden yasama tutunmak için çabalarken onlara bu süreçte çesitli kurum ve kuruluslardan destekler sürüyor. Star Tv’de her Pazar yayinlanan “Vahe ile Evdeki Mutluluk” programi sehit madenci Hasan Tuncer’in evini yeniliyor.
Programin sunucusu Vahe Kiliçarslan’la iletisime geçen ve sehit madenci Hasan Tuncer’in evini yenilemek istediklerini belirten ilimizin taninan mobilya firmalarindan Nadide Mobilya sahibi Ahmet Bas’in talebine olumlu yanit veren Vahe Kiliçarslan ve ekibi ilimize gelerek gerekli görüsmelerde bulundu.
Nadide Mobilya sahibi Ahmet Bas, “Tüm Türkiye’yi yasa bogan Ermenek’teki maden kazasi sonrasinda geride kalan ailelere nasil bir yardimimiz olur diye düsünmeye basladik ve aklimiza evlerini yenileme fikri geldi. Bizde Star TV’de yayinlanan “Vahe ile Evdeki Mutluluk” programiyla irtibata geçtik. Sagolsunlar kendileri de bizim talebimize kayitsiz kalmayarak sunucu Vahe Kiliçarslan ve ekibi Karaman’a gelerek merhum madenci Hasan Tuncel’in evi için gerekli olan mobilya malzemelerini magazamizdan seçerek bu esyalari Ermenek’e ulastirmak için yola çiktilar. Madencimizin evinin tüm mobilya ihtiyaçlarini biz karsiladik. Evin yenilendigi program sanirim 1 Subat Pazar günü saat 13.30’da yayinlanacak” dedi. (Sultan Akbulut)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284