Şehit Polis Hakan Yılmaz Unutulmadı

Geçtiğimiz yıl 8 Mart 2016 tarihinde Şırnak’ın İdil İlçesi’nde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Özel Harekât Polisi Şehit Hakan Yılmaz, isminin verildiği İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ve okul yönetimince 1. ölüm yılında unutulmadı.

Şehit Polis Hakan Yılmaz Unutulmadı

Okul Müdürü Ziya Güler ve Müdür Yardımcısı Mehmet Üzüm eşliğinde önce şehir mezarlığındaki Şehitliğe giderek mezarı başında okunan Kuran Kerim ve dualar ile yâd edildi. Sonrasında Şehit’in Karaman’da ikamet eden ailesine ev ziyareti gerçekleştirilirken ziyaret esnasında duygulu anlar yaşandı.
Şehit babası İsmail Yılmaz, “Bu güzel cennet vatanımız için bir evladımı şehit verdim ve gerekirse bizde seve seve canımızı vermeye hazırız”dedi.
Okul Müdürü Ziya Güler İmam hatip Ortaokulu olarak okullarının bir şehit ismi taşıyor olmasından dolayı onur duyduklarını ifade etti. Ayrıca okul olarak ismine yakışır şekilde eğitim öğretim yapabilmenin gayreti içerisinde olacaklarını ve bu vesile ile vatanını seven ve vatanı için gözünü kırpmadan canını verecek şuurda nesiller yetiştirmenin derdinde olduklarını söyledi.
Ziyaret Okul Müdür Yardımcısı Mehmet Üzüm tarafından okunan Kuran Tilaveti ve dualar ile son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284