Sehit Yüzbasi Fatih Yasar Son Yolculuguna Ugurlandi

Vali Murat Koca, Bayrak -12 Müsterek Özel Birlik operasyonunda Sur’da sehit olan Deniz Yüzbasi Fatih Yasar` in cenaze törenine katildi.

Sehit Yüzbasi Fatih Yasar Son Yolculuguna Ugurlandi

9 Subat Sali gecesi Diyarbakir ili Sur Ilçe merkezinde icra edilen Bayrak -12 Müsterek Özel Birlik operasyonunda, Özel Kuvvetler Komutanligi emrinde görevli Deniz Yüzbasi. Fatih Yasar, bir grup BTÖ mensubu ile çikan silahli çatismada agir sekilde yaralanmis ve sevk edildigi Diyarbakir Askeri Hastanesinde sehit olmustu.
Sehit Deniz Yüzbasi Fatih Yasar’in cenazesi, Diyarbakir’da yapilan törenin ardindan uçakla getirildigi Konya'dan askeri helikopterle memleketi Seydisehir Ilçesi, Bostandere mahallesinde bulunan baba ocagina getirildi.
Ikindi namazina müteakip kilinan cenaze namazindan sonra Seydisehir-Bostandere mezarligina defnedilen sehit Yasar’in cenaze törenine Milli Egitim Bakani Nabi Avci, ilimiz Valisi Murat Koca, Konya Valisi Muammer Erol, Konya Milletvekilleri, 3.Ana Jet Üs ve Garnizon Komutani Hv.Plt.Tümg. Haluk Sahar, Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Akyürek, Milli Egitim Bakan Yardimcisi Orhan Erdem, Orman ve Su Isleri Bakan Yardimcisi Harun Tüfekçi, Kaymakamlar, Jandarma Komutanlari, Emniyet Müdürleri diger askeri ve mülki erkân, ilçe belediye baskanlari, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri sehidin yakinlari ile çok sayida vatandas katildi.
Vali Murat Koca, sehidin babasi ve kardeslerine bassagligi ve sabir diledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284