Selçuklu Hastanesi Yönetiminden Ziyaret

Ilimizde saglik sektöründe hizmetlerine yenilenerek devam eden Özel Karaman Selçuklu Hastanesi Bashekimi Enfeksiyon Hastaliklari Uzmani Adem Zora, Hastane Müdürü Savas Akgöl ve Müdür Yardimcisi Yahya Cöhçe kurumumuzu ziyaret ederek 10 Ocak Çalisan Gazeteciler günümüzü kutladilar.

Selçuklu Hastanesi Yönetiminden Ziyaret
Hastane Bashekimi Adem Zora, “Hastanemiz olarak sizlerin hizmetlerinde her zaman yaninizda oldugumuzu öncelikle belirtmek istiyorum. Karaman’da sadece bizde olan teknolojik yatirimlarimiz var. Tas kirma, emar, tomografi, hormon tetkiklerimiz ve ilave branslarimizla nöroloji, fizik tedavi gibi bölümlerimizle kadrolarimiz suanda tamam. Insallah Karaman’a en iyi sekilde hizmet etmeye devam edecegiz” dedi.
KGRT kurucusu Medeni Yavuzaslan’da, “Bizde sizlere Karaman’a özel saglik sektörünü getiren ilk kurum oldugunuz için tesekkür ediyoruz. Insan sagligina verdiginiz katkilardan dolayi Karaman sansli. Bizde zaman zaman sizleri ziyaret edip çalismalarinizi yerinde görüyoruz. Bu nazik ziyaretinizden dolayi tesekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284