Selma Geçer Ve Orhan Ölmez, Karamanlilari Costurdu

Ilimiz Valiligi ve Milli Piyango Idaresi tarafindan gerçeklestirilen 19 Mayis özel çekilisi kapsaminda yapilmasi düsünülen ve Soma faciasi nedeniyle ertelenen halk konseri yapildi.

Selma Geçer Ve Orhan Ölmez, Karamanlilari Costurdu

Kâzimkarabekir Spor Salonu’ndaki konseri Vali Murat Koca, Garnizon Komutani Jandarma Kidemli Albay Mustafa Akis, Emniyet Müdürü Mehmet Sahne ile çok sayida vatandas izledi. Konserde sahne alan Orhan Ölmez ile Selma Geçer, salonu dolduranlara söyledikleri sarkilarla neseli anlar yasatti.
TRT Türk Halk Müzigi sanatçisi Selma Geçer, seslendirdigi türkülerle salonu costururken, Fantezi müzigin sevilen sesi Orhan Ölmez, hem sempatikligi hemde genis repertuari ile tüm salonu ayaga kaldirdi.
Sanatçi Orhan Ölmez, “Baba tarafim Sivasli oldugu için bende bu yörenin çocugu sayilirim. Karaman Anadolu’nun ortasinda bozulmadan kalmis güzel illerimizden birisi. Burada olmaktan, Karamanlilarla ayni havayi teneffüs etmekten son derece mutluyum. Bu geceyi organize eden basta Karaman Valimiz Sayin Murat Koca olmak üzere Milli Piyango Idaresine ve Il Kültür ve Turizm Müdürlügü’ne çok tesekkür ediyorumKonserin organizatörlügünü yapan Medya Com yöneticisi Alev Taskin, konser sonrasin da davetimiz üzerine televizyonumuzda incelemelerde bulundu.
Alev Taskin, “Hem Milli Piyango çekilisinde organizasyon aldik. Hemde önümüzdeki hafta Cumartesi günü Dil Bayrami etkinlikleri kapsaminda düzenlenecek ve Muazzez Ersoy’un katilacagi halk konserinde birlikte olacagiz. Sagolun Milli Piyango etkinliklerimizin çekimlerini yaptiniz. Ilginize çok tesekkür ederim. Ama sunu belirtmeden geçemeyecegim. Ben sizi kime sordumsa herkes tarafindan biliniyor ve seviliyorsunuz. Gördügüm kadariyla da yanlis birsey söylemiyorlar. Orta Anadolu’da onlarca televizyona gittim. Ama KGRT gibisini görmedim. Hersey yerli yerinde. Sevginiz ve ilginiz sizi büyütmüs. Buna layik olmayi sürdürün. Insallah bu birlikteligimiz daha nice organizasyonlarla bulusup görüsmek dilegiyle Karaman halkina selam ve saygilarimi iletirim” dedi.
” dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284