Serap Paköz, Canlı Yayını Mustafa Yavuzcan Gelişmesiyle Açtı

İlimizde 31 Aralık günü kayıp olan Mustafa Yavuzcan`ın cesedinin bulunmasını Star Tv ekranlarında hergün ekranlara gelen Serap Paköz proğramında son dakika gelişmesi olarak duyurdu.

Serap Paköz, Canlı Yayını Mustafa Yavuzcan Gelişmesiyle Açtı

31 Aralık günü halasının damatı olan İ.L. ile Ermenek İlçesinden tıbbi atık toplama aracı ile Karaman istikametinde seyir halinde ilerleyen araçtan inip ormanlık alana koştuğu iddia edilen Mustafa Yavuzcan 31 Aralık 2020 tarihinden beri kayıp olarak Jandarma ve AKUT ekipleri tarafından araçtan indiği bölgede aralıksız olarak aranıyordu.

Bugün yaşanan yeni gelişmede Mut ilçesine bağlı Geçimli Mahallesi Alahan Mevkii Karanlık Dere mevkiinde bahçede çalışanlar tarafından bulunan ceset, Jandarmaya haber verildi.

Hafta içi hergün Star Tv ekranlarında izleyicilerle buluşan Serap Paköz, canlı yayını kayıp Mustafa Yavuzcan'ın cesedinin bulunduğunu son dakika gelişmesi olarak  açtı. Serap Paköz, "Aile cesedi teşhis etti çok üzgünüm" dedi. Daha sonra amca Soner Yavuzcan ile canlı telefon bağlantısı kuran Paköz, amca Soner Yavuzcan'a "Aileden birisini kaybetmiş gibi üzgünüm başınız sağolsun" dedi. Paköz telefon bağlantısının devamında, "Size ne zaman haber geldi?" diyerek sordu. Soner Yavuzcan, “Bugün bir saat önce geldi. Gidip baktık teşhis ettik. Arama yaptığımız alanın en üst kısımlarında bulunmuş. Mustafa'nın çıkacağı bir alan değil"  dedi. 

Mustafa Yavuzcan’ın cenazesi Adana Adli Tıp Kurumunda yapılacak otopsi sonrası Karaman’a gönderileceği öğrenildi. HaberMustafa ÖZÜNAL

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284