Serap Sağlamoğlu Baby Studio Çok Sevildi

Karaman’da geçtiğimiz günlerde hizmet vermeye başlayan Serap Sağlamoğlu Baby Studio alışılmışın dışında konsept çekimleriyle unutulmaz anılarınıza eşlik etmeye devam ediyor.

Serap Sağlamoğlu Baby Studio Çok Sevildi

Karaman Esnaf Odaları Birliği Başkanı Selahattin Pekoğlu ve Sudurağı Belediye Başkanı Mehmet Ceyhan’ın açılışını yaptığı Serap Sağlamoğlu Baby Studio hakkında bilgiler veren işletmeci Serap Sağlamoğlu “Hamile, yenidoğan, 1 yaş konsept çekimlerinin yanı sıra dış çekim ve aile çekimlerinde açılışa özel paket fiyatlarla müşterilerimizin en özel ve en heyecanlı anlarında yanlarında oluyoruz. Çalışmalarımızı müşterilerimizin izinleri dahilinde @seraps.babystudio instagram hesabımızdan inceleyebilirsiniz. Güzel bir yol arkadaşlığı yaptığımız çekimlerimizi kapsayan paket içeriklerimiz hakkında danışanlarımız 05372369160 numaralı telefondan bana ulaşabilirler. Çekim dolu günlere, güzel birlikteliklere diyerek Tahsin Ünal Mahallesi Atatürk Bulvarı Ekinci İşmerkezinde bulunan merkezimize bir çaya kahveye bekliyoruz.”

Açılışta katılımcılar, stüdyonun modern olanakları ve profesyonel ekibi tarafından sunulan kaliteli hizmetleri inceleme şansı buldular.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284