Sevgi Evlerinde“Yöresel Yemek Aksamlari” Projesinin Ikincisi Gerçeklestirildi

Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürlügü bünyesinde yer alan Sevgi Evlerinde çocuklarin yasadiklari çevreyi tanimalari için düzenlenen “Yöresel Yemek Aksamlari” projesinin ikincisi gerçeklestirildi.

Sevgi Evlerinde“Yöresel Yemek Aksamlari” Projesinin Ikincisi Gerçeklestirildi
Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürü Hasan Erkan, Il Müdür Yardimcisi Servet Türegün, Sevgi Evleri Müdürü Ibrahim Kaygisiz, Karaman Lisesi Müdürü Ayhan Kahraman ve Müdür Basyardimcisi Zeki Tuman’ inda katildigi yemek Karaman Lisesi ögrencilerinin müzik söleni esliginde gerçeklesti.
Neseli ve sicak ortamda geçen yemekte çigköfte ikram edildi. Yemek sonrasi çocuklar, çocuk sarkilari esliginde doyasiya eglendiler.
Program hakkinda görüslerini dile getiren Il Müdürü Hasan Erkan “ Çocuklarin mutlulugu bizim mutlulugumuzdur.”Yöresel Yemek Aksamlari “ projesi kapsaminda, çocuklarin eglendigini ve mutlu oldugunu görmek, onlarin isteklerine, ihtiyaçlarina cevap verebilmek bizi çok mutlu ediyor. Bizden desteklerini esirgemeyen Karaman Lisesi yönetimine çok tesekkür ediyorum, basarilarinin devamini diliyorum “dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284