SGK 40 Sözlesmeli Personel Alacak

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK); elektrik mühendisi, harita mühendisi, insaat mühendisi, makine mühendisi, mimar ve sehir plancisi olmak üzere 40 sözlesmeli personel alacak.

SGK 40 Sözlesmeli Personel Alacak

SGK Baskanligi'ndan yapilan açiklamada, "Insaat ve Emlak Daire Baskanliginda 657 sayili Kanunun 4/B maddesi, 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayili Bakanlar Kurulu Karari ile yürürlüge konulan esaslar ile ek ve degisikliklerine göre istihdam edilmek üzere; Ölçme, Seçme ve Yerlestirme Merkezi (ÖSYM) tarafindan 7-8 Temmuz 2012 tarihlerinde yapilan Kamu Personeli Seçme Sinavi (KPSS) (B) grubu KPSSP3 puan türü esas alinmak suretiyle, asagida pozisyon sayilari ve basvuru sartlari belirtilen toplam 40 sözlesmeli personel alinacaktir." denildi. Alim yapilacak pozisyonlar ve rakamlar da "Elektrik mühendisi (8), harita mühendisi (2), insaat mühendisi (10), makine mühendisi (8), mimar (10)ve sehir plancisi (2)" seklinde açiklandi.
657 sayili Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen genel sartlara haiz bulunanlar, Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan emeklilik veya yaslilik ayligi almayanlar, 2012 yili Kamu Personeli Seçme Sinavi KPSSP3 puan türünden en az 80 puan almis olanlar, yurdun her yerinde ve arazi sartlarinda görev yapabilecek saglik sartlarini tasiyanlarin basvurulari kabul edilecek.
Isteklilerin; gazete ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde www.sgk.gov.tr adresinde yayimlanan ilan ekindeki dilekçe ve istenilen belgeleri eksiksiz olarak, Sosyal Güvenlik Kurumu Baskanligi Insan Kaynaklari Daire Baskanligi'na posta yoluyla veya bizzat müracaat etmeleri isteniyor.
Sabah
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284