SGK Hasta Bezi Masrafiniza Destek Oluyor

Yetiskin Hastalar ve bay bayan olmak üzere Hasta Bezi seçimleri konusunda fiyattan önce tercih edilmesi gereken en önemli konu, kesinlikle Uluslar arasi standartlara uygun Hijyenik ve güvenilir konusunda uzman Firmalardan ürünlerin tercih edilmesi gerekmektedir.

SGK Hasta Bezi Masrafiniza Destek Oluyor

Yatan hastalar, yetiskin 65 yas ve üzeri bay bayan hastalar tarafindan tercih edilen ve ihtiyaç olan bu ürünleri internetten bir çok alternatifle ulasmak mümkün.
Türkiye Pazarinda Hasta bezi, Bebek Bezi ve alaninda uzman ekibi ile hizmet veren Paksel Kimya Tekirdag Çerkezköy' de bulunan fabrikasindan saglikli ve hijyenik bez üretimi konusunda düsünülenin aksine uluslar arasi standartlarda üretilen bu ürünlere hasta ve hasta yakinlarinin ihtiyaç duyduklari tüm seçenekleri online satis magazasindan kargo ile son kullaniciya ulastirmaktadir.
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) hasta bezi masrafiniza destek oluyor!
SGK tarafindan geri ödeme yapilabilmesi için; mesane ve rektum kontrolü olmadigini belirten, saglik kurumundan onayli rapor alinmasi gerekmektedir.
Asagidaki evraklari tamamlayarak sehrinizde bulunan Il Saglik Müdürlükleri'ne basvurabilirsiniz.
Aldiginiz hasta bezi faturasinin asli (Bez adedi belirtilmeli.)
Reçete (uzman doktor kaseli, imzali olmali; hasta bezi ihtiyaci 1 aylik 120 adettir yazilmali, son mevzuata göre 2 aylik 240 adet için de reçete de alinabiliyor.)
Saglik Kurulu Raporu (her ay "ASLI GIBIDIR" ibareli örnek)
Kimlik Fotokopisi (T.C. Kimlik Numarali)
Herhangi bir satis noktasindan (medikal market, eczane, market vb.) hasta bezini satin alabilirsiniz.
Haber7
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284