SGK Heyetinden Vali Koca Ve Başkan Çalışkan’a Ziyaret

Her yıl Mayıs ayının ikinci haftasında kutlanan Sosyal Güvenlik haftası nedeniyle SGK İl Müdürü Serdar Fındık ve beraberindeki heyet Vali Murat Koca ile Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ı ziyaret ettiler.

SGK Heyetinden Vali Koca Ve Başkan Çalışkan’a Ziyaret
Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette İl Müdürü Serdar Fındık, kutlamalar kapsamında düzenlenen etkinliklerle ilgili olarak Vali Koca’ya bilgiler verdi.
Vali Koca, ziyaret nedeniyle İl Müdürü Serdar Fındık ve beraberindeki heyete teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Heyet daha sonra Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ı makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti.
Amaçlarının kamuoyunu sosyal güvenlik alanında bilgilendirmek olduğunu söyleyen Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Fındık, Sosyal Güvenlik Haftası’nın içeriği ve hafta içerisinde yapılacak etkinlikler hakkında bilgiler verdi.
Ziyarette, Sosyal güvenliğin toplum açısında önemine değinen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “İnsanların hayatları boyunca yaşam kalitelerini etkileyen en önemli sebeplerden birisi de sosyal güvencedir. Güçlü ve sağlıklı bir toplum olmanın ön koşulu, Ailenin korunması ve güçlendirilmesi ile mümkündür. İnsanların doğumundan ölümüne kadar hayatlarını güvence altına alan SGK, aynı zamanda kayıt dışı istihdam ile mücadele ederek haksız rekabeti önlemekte ve işçinin alın terine önem vermektedir. Ben ziyaretinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyor, başta kurum çalışanları olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Sosyal Güvenlik Haftasını kutluyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2016, 16:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284