SGK, İlkokul Öğrencileri Ve Askeri Personeli Bilgilendirdi

Sosyal Güvenlik Kurumu ilimizde ilkokul öğrencilerine yönelik hazırlanan kitapların dağıtımı yaptı. Aynı zamanda Jandarma Alay Komutanlığı’nda vatani görevlerini yapan er ve erbaşlara bilgiler verdi.

SGK, İlkokul Öğrencileri Ve Askeri Personeli Bilgilendirdi
Vali Ali Akan İlkokulu’nda öğrenim gören öğrencilere “Güven ve Sağlıklı İletişim” adlı kitap dağıtan kurum adına konuşan SGK İl Müdür Yardımcısı Yahya Kocaoğlu, sosyal güvenlik bilincinin vatandaşların yaşamlarında en önemli konulardan biri olduğunu anlatmak ve onları konu hakkında bilgilendirmek ve henüz birey olma sürecinin başlangıç safhasında yer alan taze beyinlerde sosyal güvenlik düşüncesinin filizlenmesini sağlamayı amaçladıklarını söyledi.
SGK İl Müdür Yardımcısı Yahya Kocaoğlu ve memur Mehmet Nalinci daha sonra Jandarma Alay Komutanlığı’na giderek burada vatani görevlerini yapan er ve erbaşlara “Yaşamımızda Sosyal Güvenliğin Önemi” konulu bir bilgilendirme toplantısı düzenlediler.
Toplantıda Konuşan Kocaoğlu, Sosyal güvenliğin doğumdan ölüme kadar herkesi ilgilendirdiğini, Sigortalılığın vazgeçilmez ve devredilemez bir hak ve sorumluluk olduğunu belirterek konuşmasını tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2016, 17:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284