SGK, Saglik Personeline E-Rapor Egitimi Verdi

Karaman SGK Il Müdürlügü ve Kamu Hastaneleri Birligi Karaman Genel Sekreterligi ortakligi ile Devlet Hastanesi çalisanlarina e-rapor hakkinda egitim gerçeklestirildi.

SGK, Saglik Personeline E-Rapor Egitimi Verdi

Karaman Devlet Hastanesi Konferans Salonunda düzenlenen egitime Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoglu ve SGK Il Müdürü Serdar Findik’ta katildi. Egitimin açilis konusmalarini yapan Kamu Hastaneler Birligi Genel Sekreteri Dr. Erenoglu ve SGK Il Müdürü Findik vatandas odakli çalisan kurumlar olarak bu tarz egitimlerin daha sik yapilmasini arzu ettiklerini belirttiler. Vatandaslara daha iyi hizmet verebilmek ve vatandasi magdur etmeden en hizli sekilde islemlerinin yürütülmesi hususunda ortak hareket edeceklerini dile getiren kurum amirleri egitimi düzenleyen ve egitime katilanlara tesekkür ettiler.
Egitimde ikinci versiyon program kullanilarak elektronik rapor verme, elektronik rapor verilirken yasanilan sikintilarin giderilmesi ve 2015/22 Sayili Genelgeye göre yeni uygulamaya geçen saglik hizmet sunucularina uygulanacak idari para cezasi hakkinda bilgi verildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284