SGK’dan Saha Denetimi Hakkında Bilgilendirme

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Karaman İl Müdürü Serdar Fındık, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Gökhan Alkan’ı makamında ziyaret etti.

SGK’dan Saha Denetimi Hakkında Bilgilendirme

Rehberlik ve Saha denetimleri konusunun önemine değinen SGK İl Müdürü Fındık; “Sosyal Güvenlik Kurumu olarak, rehberlik anlayışını esas alan bir yöntem ile kayıtlı istihdamı teşvik etmeye çalışmakta ve işverenleri sosyal güvenlik mevzuatı ile ilgili yükümlülükleri konusunda bilgilendirerek, mevzuatın uygulanması aşamasındaki sorunları en aza indirmeyi arzulamaktayız” dedi.

Üyelerin durumunun yanı sıra, SGK’nın teşvik ve destekleri, kayıt dışı istihdam, Pandemi sürecinde kaynaklanan sorun ve sıkıntılar gibi başlıca konuların görüşüldüğü görüşmede ayrıca çözüm önerileri ve beklentiler üzerine de fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Kurumlar arası koordinasyon ve istişarenin her zaman yapılan işlerde daha çok başarı getirdiğini belirten KTSO Başkanı Alkan, SGK İl Müdürü Serdar Fındık’a ziyareti  için teşekkür ederek,   çalışmalarında başarılar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284