Siddetli Rüzgâr Yasami Felç Etti

Ilimizde hizi zaman zaman 80 kilometreyi bulan siddetli rüzgâr, hayati olumsuz yönde etkiledi.

Siddetli Rüzgâr Yasami Felç Etti
Sehir merkezinde etkili olan siddetli rüzgar Karaman-Konya-Karaman-Mersin ve Karaman-Eregli karayolunda da ekili oluyor. Karaman-Konya karayolu üzerinde bulunan Yollarbasi beldesinde ise bir seradan kopan naylon çadir karayoluna uçtu. Yol kenarindaki agaçlara takilan naylon parçalari ise ilgin görüntü olusturdu. Karayolunda seyreden araçlar ise siddetli rüzgar nedeniyle yavas seyretmek zorunda kaldi. Siddetli rüzgara dayanamayan bazi levhalar yikilirken agaçlarin dalarlida kirildi. Ali Türker isimli çiftçi ise elma agaçlarina takilarak zarar veren naylon parçalari tek tek toplamaya çalisti. Çiftçi Türker, 2 saat önce ileride bulunan bir seradan kopan naylon parçalarinin kendi bahçelerine kadar geldigini ve bahçede ekili olan elma fidanlarina takildigini söyledi.
Rüzgarin elma bahçesi etrafinda bulunan tel örgüyü yiktigini da belirten Türker, naylon parçalarinin fidanlara zarar vermemesi için tek tek naylon parçalari topladigini belirtti.
SIDDETLI RÜZGAR ELEKTRIK TELLERINI KOPARDI
Ilimizde yasanan siddetli rüzgâr elektrik tellerinin kapsamina neden oldu.
Siddetli rüzgâr kentte hayati olumsuz yönde etkilerken kentin birçok yerinde is yeri tabelalari agaçlar devrilirken, sehir merkezinde bulunan bazi elektrik telleri de koptu.
Kopan elektrik telleri yollara sarkarken Polis ekipleri kopan elektrik telleri civarinda emniyet tedbirleri aldi.
Diger yandan MEDAS görevlilerinin saatlerce tellere müdahale etmemesi vatandaslarin tepkisine yol açti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284