Şimşek Bisküvi’nin İftarı Gardenıa Kır Bahçesinde Verildi

İlimiz Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Şimşek Bisküvi, Fabrika İdari Personeli ve ailelerine verdiği iftar yemeğinde bir ilk yaşandı.

Şimşek Bisküvi’nin İftarı Gardenıa Kır Bahçesinde Verildi

Grand Karaman Otel’in bu yıl çok kısa bir sürede tamamlayıp hizmete açtığı Gardenia Kır Bahçesi’nde ilk iftar programı Şimşek Bisküvi’nin ev sahipliğinde yapıldı.

İftar yemeğine Şimşek Bisküvi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Şimşek, Genel Müdür Erol Şimşek, Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Şimşek ile Karaman’ın tanınmış simalarından Karaman’ın ilk yeminli Mali Müşaviri Abdülkadir Aydın’da katıldı.

Güzel bir iftar sofrasından sonra katılanlara hitap eden Ramazan Şimşek, “Yemeğimize şeref verdiniz. Hoşgeldiniz. Günün stresinden kurtulup güzel bir hayırlı iftar sofrasında bizlerle olduğunuz için teşekkür ediyorum” dedi.

İKEV’İN İFTARI YARIN

İstanbul Karamanlılar Eğitim ve Kültür Vakfı’nın geleneksel iftar yemeği 10 Haziran Cumartesi akşamı Vakıf merkezinde yapılacak.

Konuyla ilgili olarak telefonla bilgi veren İKEV Başkanı Suat Yıldırım, “Yine bir iftar sofrasında hemşerilerimizle buluşup sohbet etme imkanı bulacağız. İlgi duyan hemşerilerimizi iftarımıza bekliyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284