Sinemaya Gitmenin Mutluluğunu Yaşadılar

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden beş okul ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde 7-11 yaş grubu öğrenci çocuklar için sinema etkinliği düzenlendi.

Sinemaya Gitmenin Mutluluğunu Yaşadılar

Düzenlenen sinema etkinliği kapsamında Vali Fahri Meral’in eşi Zehra Meral, 27 Aralık tarihi itibariyle gösterime giren “Rafadan Tayfa 2: Göbekli Tepe” konulu animasyon filmi gösterimini çocuklarla birlikte izledi.
Karaman Valiliği ile Müsiad Karaman Şubesi işbirliğince düzenlenen etkinlik kapsamında sinemada film izlemenin mutluluğunu yaşayan çocuklar, etkinliğin düzenlenmesinde başta Vali Fahri Meral olmak üzere Müsiad Karaman Şubesi Başkanı İbrahim Taçbaş ve kendileriyle birlikte film izleyen ve mutluluklarına ortak olan Zehra Meral ile Müsiad Karaman Şubesi Başkanın eşi Ayşe Taşbaş’a da eğlenceli bir gün geçirmelerinden dolayı  teşekkür ettiler.
Etkinliğin ardından çocuklarla bir süre sohbet eden Zehra Meral, düzenlenen sinema etkinliği ile çocuklarımızın kültürel gelişimlerine katkı sağlamanın yanı sıra onların mutlu olmalarını ve hayata pozitif bakarak sosyal ve toplumsal yaşama katılımlarını artırmak istediklerini ifade etti.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284