Sisme Oyun Gösterilerine Büyük Ilgi

Gençlik ve Spor Bakanligi Spor Genel Müdürlügünün organize ettigi “Yetenek Avcisi AVM’lerde”, Sisme Oyun grup gösterileri ilimizde start aldi.

Sisme Oyun Gösterilerine Büyük Ilgi

Gençlik ve Spor Bakanligi Spor Genel Müdürlügünün organize ettigi “Yetenek Avcisi AVM’lerde” ve Sisme Oyun grup gösterileri Ilimizde start aldi. Projesi kapsaminda düzenlenen etkinlikler ile sporseverler, spor branslarini yakindan tanima firsati yakaladilar. Spor gösterileri 12 Mayis 2013 tarihinde saat: 09.00’da Kazim Karabekir Spor Salonu önünde kurulan sisme balon oyun gruplarinin yani sira, boks, golf, satranç, tirmanma duvari ve benzeri oyunlardan yüzlerce ilkokul ögrencisi yararlanarak hosça vakit geçirdi. Stantlarla çesitli etkinlikler ve Sisme Oyunlarina ve '' Yetenek Avcisi AVM’lerde stantlarinda yapilan gösterileri ögrencilerimizin büyük hayranlikla izlediler.
Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Elduran'in yaptigi konusmasinda; oyun gruplarinin alinmasi halinde Karamanli çocuklara da her türlü imkanin saglanacagini vurgulayarak, 'Buradaki amacimiz bu oyun gruplarini almamiz halinde çocuklarimiza daha iyi bir eglence imkani sunmaktir. Karaman'in çocuklari da bunlarin en iyisini hak ediyorlar. Çocuklari ilgilendiren gün ve haftalarda bu oyun gruplari çocuklarimiz için güzel imkan saglanacaktir' diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284