Sivil Toplum Kuruluşlarından Vali Tapsız’a Ziyaret

Vali Süleyman Tapsız, vakıf, dernek ve sendikalardan oluşan sivil toplum kuruluşu temsilcilerini makamında kabul etti.

Sivil Toplum Kuruluşlarından Vali Tapsız’a Ziyaret

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette, platform üyeleri adına Yunus Özdemir, İstanbul’da meydana gelen menfur saldırıda şehit olan polislerimiz ve vatandaşlarımız için Vali Tapsız’a taziyede bulunarak, ülkemizin bir daha böyle acıları yaşamaması temennisinde bulundu.

Vakıf, dernek ve sendikalardan oluşan sivil toplum kuruluşları adına ortaklaşa yürütülen çalışmalar hakkında Vali Tapsız’a bilgiler veren platform başkanı Özdemir, Halep’te yaşanan savaş ve ağırlaşan kış şartları nedeniyle açlık sıkıntısıyla karşı karşıya kalan Halep halkı için ilimizde düzenlenen “un kampanyası” ile ilgili bilgiler verdi.

Türk Milleti’nin her daim mazlumun yanında olduğunu ifade eden Vali Tapsız, Halep’te yaşanan insanlık dramının tüm Müslümanların ortak bir sorunu olduğunu dile getirerek, yaşanan savaşın ve ağır kış şartlarının bölgedeki yaşam koşullarını daha da zorlaştırdığını söyledi. Vali Tapsız, Halep halkına yönelik ilimizde sivil toplum kuruluşlarının böyle bir kampanyaya öncülük ederek başlattıkları yardım çalışmalarının son derece önemli olduğunu ifade etti.

Vali Tapsız, Suriye’de yaşanan insanlık dramının biran önce sona ermesi temennisinde bulunarak, sivil toplum platformunda yer alan vakıf, dernek ve sendika temsilcilerine yardım kampanyasına verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret, birlik ve beraberliğin vurgulandığı toplu fotoğrafın çekilmesiyle sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284