Siyahser-Beyazkent Üstgeçidi İhalesi Yapıldı

Karaman Belediyesi tarafından projelendirilen ve Siyahser Mahallesi ile Beyazkent Mahallesi arasında yapılması planlanan üst geçit projesinin yapım ihalesi gerçekleşti. Çalışmalar bu ay içerisinde başlayacak.

Siyahser-Beyazkent Üstgeçidi İhalesi Yapıldı
Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Siyahser Mahallesi ile Beyazkent Mahallesi’ndeki yaya ulaşımı daha modern ve güvenli hale getirecek olan üstgeçit projesinde Mayıs ayı içerisinde çalışmaların başlayacağını söyledi .22 Nisan tarihinde ihalesi yapılan üstgeçit projesinde önümüzdeki günlerde yüklenici firmaya yer teslimi yapılacak. Ardından üst geçitte çalışmalar bu ay içerisinde başlayacak.
Konu ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “Siyahser ve Beyazkent Mahallelerimiz arasındaki yaya trafiğini sağlamak ve daha güvenli hale getirmek için modern bir üst geçit inşa edeceğiz. Özellikle bu bölgede bulunan Siyahser İlköğretim Okulunda okuyan öğrencilerimiz, çocuklarımız daha güvenli bir şekilde geçiş imkânına kavuşacaklar. Üst geçit çalışmalarımızın dâhilinde yine bu yol üzerinde bulunan yamaçlarımızı da Selçuklu motifini içeren prekastlar yerleştirmek sureti ile daha modern bir hale getireceğiz. Çalışmalara bu ay içerisinde başlanacak" dedi.



 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284