Siyasi Parti Başkanları Seçim Toplantısına Katıldı

Vali Fahri Meral yerel seçimler öncesinde ilimizdeki siyasi parti il başkanları ile bir araya geldi.

Siyasi Parti Başkanları Seçim Toplantısına Katıldı

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Vali Fahri Meral’in başkanlığında, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, AK Parti İl Başkanı Mehmet Er, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kadir Ergin, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Av. Oktay Yılmaz, İYİ Parti İl Başkanı Kenan Arı, Saadet Partisi İl Başkanı Yasin Koz ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Uğur Önsesveren’in katılımlarıyla yapıldı. 
22 Ocak 2019 Salı günü saat 11.00’de Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda; yerel yönetimlerin belirleneceği seçimler öncesinde halkın huzur ve güven içerisinde oylarını kullanması için yapılacak çalışmaların yanı sıra seçim öncesi ve sonrasında alınacak tedbirler konusunda değerlendirmelerde bulunuldu.
31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerin, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını ifade eden Vali Fahri Meral, ilimizde seçim sürecinin huzur ortamı içerisinde gerçekleştirilmesi ve vatandaşımızın iradesinin seçim sandıklarına tam ve sağlıklı bir şekilde yansımasını sağlayarak, karşılıklı saygı ve hoşgörü çerçevesinde yapılması temennisinde bulundu ve katılımlarından dolayı siyasi parti il temsilcilerine teşekkür etti.
Toplantı, sunum eşliğinde yerel seçimler için siyasi parti temsilcileri ile fikir alış verişinde bulunulmasıyla sona erdi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284