SMMMO Ermenek’te Asure Ikram Edecek

6552 Sayili Yasa Kapsaminda SGK’ya olan borçlarin yapilandirilmasi semineri Mali Müsavirler Odasinda yapildi. Seminer, SGK Il Müdür Yardimcisi Tayfun Tecer’in sunumuyla gerçeklesti.

SMMMO Ermenek’te Asure Ikram Edecek

Seminer’in açilis konusmasini yapan Oda Baskani Ibrahim Ayhan Sanci,“ 6552 Sayili Yasa kapsaminda SGK’ya Olan Borçlarin Yapilandirilmasi ile ilgili Odamizca Üyelerimizin bilgilendirilmesi için bu semineri düzenlemis bulunmaktayiz. Bu vesile ile Ermenek ilçemizdeki bir madende su kaynaginin patlamasi sonucu meydana gelen su baskininda mahsur kalan 18 isçinin bir an önce kurtarilmasini diliyoruz. Kurtarma çalismalarinda fedakârca yapilan çalismalarin takdire sayandir. Acili ailelerimize sabirlar diliyorum” dedi.
Sanci, Oda olarak Ermenek ilçesine destek olabilmek, kurtarma çalismalarinda görev alan ekiplerin gücünün artirilmasi ve madenci ailelerinin, yakinlarinin acilarini paylasmak amaciyla içinde bulundugumuz Muharrem ayi nedeniyle 5 Kasim Çarsamba günü oda üyeleriyle birlikte Ermenek’te asure ikraminda bulunacaklarini söyledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284