Şoförler Ve İnşaat Mühendisleri Odaları Yeni Yönetimleri Vali Meral’i Ziyaret Etti

İlimizde geçtiğimiz aylarda genel kurullarını yaparak yeni yönetimini belirleyen Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Karaman Şubesi ile İnşaat Mühendisleri Odası Karaman temsilcileri Vali Fahri Meral’i makamında ziyaret ettiler.

Şoförler Ve İnşaat Mühendisleri Odaları Yeni Yönetimleri Vali Meral’i Ziyaret Etti

İlk olarak Şoförler ve Otomobilciler Odası üyelerini kabul eden Vali Meral’e, Başkan Cemalettin Canuylasi, yeni yönetim olarak çalışmaları ve hedefleriyle ilgili bilgiler vererek, kabullerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Vali Meral, başkan Canuylasi ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinin hayırlı olmasını temenni ederek, çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.

Yine aynı gün  İnşaat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi ve yeni seçilen yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden Vali Fahri Meral, odanın çalışmaları hakkında Oda Temsilcisi Ahmet Tuğrul Koç’tan bilgiler aldı.

Ziyarette, il temsilcisi Koç ve beraberindeki heyet ile bir süre sohbet eden Vali Meral, yeni seçilen yönetimi tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284