Sokak Basketbolun’da Sampiyonlar Belli Oldu

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde gerçeklestirilen Karaman Belediyesi Kent Konseyi Spor Meclisi 3X3 Sokak Basketbolu turnuvasi dereceye giren takimlarin belirlenmesinin ardindan sona erdi.

 Sokak Basketbolun’da Sampiyonlar Belli Oldu

Sporu tabana yaymak ve gençleri sporla bulusturmak için Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü ile Karaman Belediyesi tarafindan ortaklasa gerçeklestirilen 18-25 yas Karaman Belediyesi Kent Konseyi Spor Meclisi 3x3 Sokak Basketbolu turnuvasi 16 Haziran 2015 Pazartesi günü yapilan final karsilasmalarinin ardindan sona erdi.

12 Haziran 2015 Cuma günü Karaman Aktekke Meydaninda baslayan ve toplam 17 takimin kiran kirana mücadelesine sahne olan turnuvaya Karamanli sporseverlerin yogun ilgisi vardi. Sporseverlerin yogun ilgisi önünde gerçeklestirilen maçlarda ise sporcularin müzigin ritmi esliginde göze hitap eden görsel sovlari izleyicileri adeta büyüledi.
Müsabakalarin son gün Gençlik Spor takimi ile Karaman Tim takimlarinin final mücadelesine sahne olan turnuvada Gençlik Spor takimi Aziz Hopyar’in üstün performansi ve son saniye sayilari ile turnuvayi lider olarak tamamlamasini bildi. Zevkli ve bir o kadar da eglenceli geçen müsabakalar sonunda erkekler kategorisinde sampiyonluk ipini Gençlik Spor takimi gögüslerken, ikinci Karaman Tim, Üçüncülügü ise Yildizlar takimi elde etti. Kizlar kategorisinde birinciligi Besyo Girl takimi elde ederken ikinciligi ise Adi Yok takimi elde etti.
Bes gün boyunca devam eden müsabakalarda dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari Karaman Kent Konseyi Baskani Ali Konukseven, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Sube Müdürleri Vedat Akyar, Osman Selçuk Akbas, Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi Nurettin Dogan ve Kent Konseyi Spor Meclisi Baskani Murat Ekiz tarafindan verildi.
Turnuva, günün anisina çekilen toplu fotografin ardindan sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284