“Somut Olmayan Kültürel Miras Ve Türkiye’de Yapilan Çalismalar” Konulu Konferans Verildi

Vali Murat Koca, Karamanoglu Mehmet Bey Üniversitesinde Gerçeklestirilen “ Somut Olmayan Kültürel Miras Ve Türkiye’de Yapilan Çalismalar ” Konulu Konferansa Katildi.

“Somut Olmayan Kültürel Miras Ve Türkiye’de Yapilan Çalismalar” Konulu Konferans Verildi

14 Mayis 2015 Persembe günü saat 15.00’de Karamanoglu Mehmet Bey Üniversitesi Saglik, Kültür ve Spor Daire Baskanligi toplanti salonunda gerçeklestirilen konferansa Vali Koca’nin yani sira KMÜ Rektör Yardimcisi Mühendislik Fakültesi Dekani Prof. Dr. Ahmet Yildirim, akademisyenler, bilim adamlari ve üniversite ögrencileri katildi.
Edebiyat Fakültesi ile Türk Dili ve Edebiyati Toplulugu tarafindan ortak düzenlenen toplantida UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Baskani ve Ege Üniversitesi Türk Dünyasi Arastirmalari Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Metin Ekici katilimcilara Somut Olmayan Kültürel Miras ve Türkiye’de yapilan çalismalari anlatan bir sunum gerçeklestirdi.
Konferansin sonunda Vali Murat Koca Prof. Dr. Mehmet Ekici’ye plâket verirken Prof. Ekici ise Vali Koca’ya Izmir ve çevresini tanitan “ Kent ve Seyyah: Evliya Çelebinin Gözüyle Izmir ve Çevresi” isimli kitap seti hediye etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284