“Son Yarım Asrın Hikâyesi” Projesi Karaman’da Gençlerle Buluşacak

Cumhuriyetin yakın tarihini anlatan ’Son Yarım Asrın Hikâyesi’ projesi 81 ilde düzenlenecek konferanslarla gençlerle buluşmaya devam ediyor.

“Son Yarım Asrın Hikâyesi” Projesi Karaman’da Gençlerle Buluşacak
Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen 'Son Yarım Asrın Hikâyesi' projesi ile Cumhuriyetimizin 1960'lı yıllarını da içine alan demokrasi tarihimizin gelişim gösterdiği son 50 yılda çeşitli ekonomik krizler, müdahaleler ve sonrasında yaşananlar ile günümüze kadar olan bölümün tarihsel kesitler halinde gençlere konferanslar aracılığıyla aktarılması hedefleniyor.
‘Son Yarım Asrın Hikâyesi’ projesinin Türk Milletinin Demokrasi Destanını yazdığı bu tarihi günlerde daha da anlamlı hale geldiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu tarafından Cumhuriyetimizin son 50 yılında yaşanan çeşitli ekonomik krizler, müdahaleler ve sonrasında yaşananlar ile günümüze kadar olan bölümün tarihsel kesitler halinde gençlere anlatılacak. 18 Ekim 2016 Salı günü saat 14.00’de Piri Reis Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek konferansa tüm halkımız davetlidir” diye konuştu.
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezi tarafından koordine edilecek program 18 Ekim 2016 Salı günü saat 14.00’de Piri Reis Kültür Merkezi’nde gençlerle buluşacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284