Soytürk, Yerini Hakan Sahiner’e Devretti

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Karaman Sube Baskani Yahya Soytürk’ün istifasi nedeniyle bosalan TMF Karaman Subesi baskanligina yönetim kurulunun aldigi kararla Hakan Sahiner getirildi.

 Soytürk, Yerini Hakan Sahiner’e Devretti

Hakan Sahiner’in baskan oldugu yönetimde baskan vekilligine Ihsan Özkaya, sekreterlik görevine Ertan Sünbül getirildi.

TMF Karaman Sube Baskani Hakan Sahiner yaptigi açiklamada “2001 yilindan bu zamana Yönetim kurulu baskanligini yürütmekte olan  Yahya Soytürk’e, Karaman muhtarlarini ülke genelinde tanitan, ilimiz subesini basari kategorisinde Türkiye genelinde ilk 10'a girerek sahsina  ve  Karaman temsilciligimize onur belgesi getirmesi, subemize 2 adet tasinmaz gayrimenkul ve bir adet irtibat bürosu kazandirmasindan dolayi cani gönülden tesekkür ediyorum. Yahya Bey yardimseverligi ile hepimize örnek olan, kadirsinas bir büyügümüzdür. Her konuda bizlere örnek ve öncü olmustur. Böyle degerli yeri doldurulamaz bir abimizin yerine baskan olmak elbette ki zor ve sorumlulugu büyük bir görev. Ben ve ekibim bunun bilincinde olarak aldigimiz bu bayragi daha ileriye götürme gayretinde olacagiz. Karaman Muhtarlari birlik ve beraberlikleriyle tüm ülkeye örnek olacaklardir” dedi.
Girisimciligi ve insani iliskileriyle ön plana çikan ve ilimizde taninan ve sevilen bir sahsiyet olan Sahiner, Basaksehir mahallesinde iki dönemdir muhtarlik yapiyor. Aktif siyasette yer almis Baskan Yardimciligi ve Tanitim ve Medya Baskanligi yapmis, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Karaman Sube sekreterligi, Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfinin uhdesinde olan Sosyal konutlar yönetim kurulu baskanligi, Toplu Konutlar Yardimlasma ve Dayanisma Derneginin kurucusu olup iki dönem yönetim kurulu baskanligini yürüttü. (Haber Merkezi)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284