Söz Verdik, Yaptık

İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar, 2019 sezonunda devam eden İl Özel İdaresi yol çalışmalarının birebir yakın takipçisi olmayı sürdürüyor.

Söz Verdik, Yaptık

Bu kapsamda İl Özel İdaresi ekiplerince Paşabağı- Zengen köyleri güzergahında başlayan yol genişletme çalışmalarını İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Şube Müdürü Hüseyin Alparslan ile birlikte inceleyen Kapar: “Paşabağı-Zengen köyleri güzergahında yol genişletme çalışmalarımızı başlattık. Allah izin verirse bu güzergahta birinci kat asfalt yapımının dışında Zengen köy girişi ile Gülkaya köy çıkışındaki Köprüleri de önümüzdeki günlerde yapacağız. Özel İdare olarak durmak yok, hizmete devam.” Dedi.
İl Özel İdaresi olarak sosyal sorumluluk kapsamında kısıtlı bütçe ile ilimizde gerek spor gerekse eğitime ellerinden gelen her türlü desteği verdiklerinin altını çizen Kapar : “Karaman Özel Eğitim Meslek Okulumuzun bahçesinin asfaltı Özel İdare Ekiplerimiz tarafından yapıldı. Özel Eğitim gören öğrencilerin kullanabileceği çok güzel pırıl pırıl bir alan oluştu. Söz verdik, yaptık. Hayırlı olsun” dedi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284