Spor Aşkı Engel Tanımadı

Karaman’da "Spor Aşkı Engel Tanımaz" sloganıyla başlatılan çalışma kapsamında özel eğitim öğrencilerine çeşitli spor malzemeleri verildi.

Spor Aşkı Engel Tanımadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Emine Erdoğan himayelerinde gerçekleştirilen “Spor Aşkı Engel Tanımaz” projesi çerçevesinde 81 ilden 500 özel eğitim okuluna farklı engel gruplarının kullanımına sunulmak üzere üretilen 27 bin 159 adet spor malzemesi ülkemizin 4 bir yanına dağıtılmak için yola çıkan tırlardan biride Karaman’da karşılandı.

30 Mayıs Pazartesi günü Özel Eğitim Uygulama okulunda gerçekleştirilen “Spor Aşkı Engel Tanımaz” projesine Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, İl Sağlık Müdürü Adnan Kurşun, özel eğitim öğrencileri, aileler, öğretmenler ve basın mensupları katıldı. Özel gereksinimli çocuklar ve gençlerin her çeşit spor imkânına erişebilmesi için ilimiz merkezde bulunan Karaman Özel Eğitim ve Uygula Okulu ve Karaman Özel Eğitim Meslek Okuluna Vali Akkoyun tarafından basketbol potası, jimnastik minderi gibi toplam 122 adet spor malzemesinin dağıtımı gerçekleştirildi.

Düzenlenen program özel eğitimli çocukların hazırladığı oyun parkuru ile sona erdi. Haber: Sezer Arpınar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284