Spor Il Müdürü Kisacik Basarilar Diledi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Türkiye Kupasi maçi öncesi Karaman temsilcisi Karaman Belediyespora basarilar diledi.

Spor Il Müdürü Kisacik Basarilar Diledi

Karamani Bölgesel Amatör Ligde basariyla temsil eden Karaman Belediyespor, Türkiye Kupasi ön eleme turu ilk maçinda Bucak Belediye Oguzhansporu kendi evinde konuk ediyor. 2 Eylül 2015 Çarsamba günü saat 16.00’da oynanacak maç öncesi Kemal Kaynas Stadyumunda hazirliklar yogun bir sekilde devam ediyor.
31 Agustos 2015 Pazartesi günü Kemal Kaynas Stadyumunda yapilan antrenmani izleyen Spor Il Müdürü Hayati Kisacik yaptigi açiklamada,” 2015-2016 futbol sezonunun da dostlugun, kardesligin ve fair-play'in yasandigi bir sezon olmasini diliyorum. Karamanimizi Türkiye Kupasi maçlarinda temsil edecek olan Karaman Belediyesporun degerli baskanlari, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyetler ve güçlenen kadrosuyla takimimizin Türkiye Kupasi maçlarinda ilimizi en iyi sekilde temsil edecegine yürekten inaniyorum” diye konustu.
BAL liginden 30 takimin katilacagi ve tek maç eleme usulüne göre oynanacak ön eleme turu müsabakalari sonunda rakiplerini eleyen 15 takim bir üst tura çikmaya hak kazanacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284