Spor Lisesi Basariya Kosuyor

Atletizm Bölge Sampiyonluguna hazirlanan ilimiz Spor Lisesi ögrencileri, Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu’nu makaminda ziyaret ettiler.

Spor Lisesi Basariya Kosuyor

2-3 Nisan tarihlerinde ilimizde gerçeklestirilen Puanli Atletizm Müsabakalarinda Spor Lisesi ögrencileri 15 karsilasmada; erkeklerde 12 birincilik, 2 ikincilik ve 1 birincilik; kizlarda 12 birincilik, 1 ikincilik ve 2 üçüncülük dereceleri alarak 26 Nisan’da Adana’da yapilacak olan Bölge Müsabakalarina katilmaya hak kazandilar.
Okul Müdürü Abdullah Erikoglu ve Beden Egitimi Ögretmeni Ibrahim Kiyak esliginde gerçeklesen ziyarette okullari ile ilgili açiklamalarda bulunan Erikoglu, “Yeni binamiza tasinarak daha iyi sartlarda egitim gören ögrencilerimiz, aile sicakligi ortaminda ögretmenleriyle bütünleserek gelecegin Türkiye’sini olusturacak sporcular olacak. Hedefimiz günden güne basarilarimizi artirarak her bransta ülkemize dünya çapinda sonuçlar elde edecek sporcular kazandirmaktir. Bazi branslarda Milli Takima katilan ögrencilerimiz bunun ilk adimlarini olusturuyor.” dedi.
Yil içerisinde yapilan müsabakalarda diger branslarda da basarilar elde eden Spor Lisesi ögrencilerinden, bireysel olarak ilimiz spor kulüplerine katilimlar gerçeklesiyor.
Gelecegimiz olan ögrencilerin, spor faaliyetlerinde elde ettigi her sonuç, saglikli ve azimli nesiller yetismesinin habercisidir diyen Il Müdürü Asim Sultanoglu, ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek Spor Lisesi okul idarecilerini, ögretmen ve ögrencileri tebrik ederek basarilarini devamini diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284