Spor Müdürü Elduran, Basinla Kahvaltida Biraraya Geldi

Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Mustafa Elduran, düzenledigi kahvaltili basin toplantisinda 19 Mayis Atatürk’ü Anma ve Spor Bayrami programiyla ilgili bilgiler verdi.

Spor Müdürü Elduran, Basinla Kahvaltida Biraraya Geldi

Bu yil Gençlik ve Spor Bakanligi’na devredilen 19 Mayis Atatürk’ü Anma ve Spor Bayrami programi hakkinda açiklamalar yapan Elduran, Karaman’a yapilan spor yatirimlari ile Karaman’da yapilan faaliyetler hakkinda bilgilendirmelerde bulundu.
Elduran 15-21 Mayis tarihleri arasinda kutlanacak olan Gençlik haftasinin bugün saat 15.00’de Atatürk anitina çelenk sunumuyla baslayacagini 16 Mayis Persembe günü saat 11.00’de Kazim Karabekir Spor Salonu önünden Gençlik kosusu ile baslayacagini ve yürüyüs ile devam edecegini belirterek yürüyüsünün Cumhuriyet Parki’ndaki Atatürk anitina çelenk sunulmasiyla sona erecegini söyledi.
16 Mayis Persembe günü ise badminton, tenis ve halk oyunlari gösterilerinin yapilacagini ayni günün aksami ise Yunus Emre Konferans Salonu'nda saat 20.00'de 'Su Çilgin Türkler' isimli tiyatro oyununun sahnelenecegini ifade etti.
Elduran 19 Mayis Pazar günüyse bayram kutlamalarinin saat 09.00’da Atatürk anitina çelenk konulmasiyla baslayacagini, Aktekke Kent Meydaninda düzenlenecek etkinliklerle devam edecegini ve saat 19.00’da ise Kazim Karabekir Spor Salonunda çesitli dallarda sergiler açilacagini sözlerine ekledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284