Sporcular Soguk Havaya Aldiris Etmiyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlügü bünyesinde çalismalarina devam eden sporcular, kis mevsiminin hüküm sürdügü su günlerde çalismalarina olumsuz hava sartlarina ragmen devam ediyor.

 Sporcular Soguk Havaya Aldiris Etmiyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde çalismalarina devam sporcularin yaz kis dinlemeden antrenmanlara devam ettigini belirten Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Sporcularin bu azimleri sayesinde gün geçtikçe güçlendirdigini ve spor disiplinini kazandigini belirtti. Kar yagisi ile birlikte antrenör ve sporcularin zorlandigi ifade eden Kisacik, “Kis mevsiminin hüküm sürdügü su günlerde Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlügü bünyesinde çalismalarina devam eden sporcular kar, kis, çamur demeden çalismalarina devam ediyor. Yogun kar yagisinda bile antrenmanlarini aksatmayan sporcular, bu azimli çalismalari neticesinde her geçen gün daha da güçlü hale geliyor” dedi.

“Ailelerin Destegi Önemli”
Karaman’da okullara verilen ara tatilin sona ermesi ile birlikte sporcular okul ile spor arasinda kaliyor ve bu durum antrenörleri oldukça zorluyor. Okulu ve sporu bir arada idare edebilen sporcular basari çitasini yükseltebiliyor ya da tam tersi sporu birakma noktasina gelebiliyor. Bura da ailenin destegi çok önemli. Aileler çocuklarini gönül rahatligi ile her hangi bir spor bransina gönderebilir. Spor Il Müdürlügü olarak özellikle Karaman’da sporun gelismesi için gerekirse sporculara okuldan sonra imkân olusturarak, antrenman yapmalarini saglayacagiz” seklinde konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284