STK Ve Belediye Başkanlarından Vali Tapsız’a Hoşgeldin Ziyareti

Bakanlar Kurulu Kararı ile ilimize atanan ve 14 Haziran Salı günü itibariyle Karaman Valiliği görevine başlayan Vali Süleyman Tapsız’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

STK Ve Belediye Başkanlarından Vali Tapsız’a Hoşgeldin Ziyareti
Ziyaretler çerçevesinde, TÜMSİAD Karaman Şubesi Başkanı Mahmut Selim Dülger ve yönetimi ile Genç TÜMSİAD Başkanı Mehmet Akif Taşkıran, Vali Tapsız’ı makamında ziyaret ederek Karaman’a atanmalarından dolayı tebrik ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bayram Uysal ve yönetim kurulu üyeleri Vali Tapsız’ı Makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Kâzımkarabekir İlçe Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı, Sarıveliler İlçe Belediye Başkanı Hayri Samur, Merkez Sudurağı Kasabası Belediye Başkanı Mehmet Derviş Ceyhan, Kâzımkarabekir İl Genel Meclis Üyeleri İftadiye Yıldız ve Hayri Ay, AK Parti Kâzımkarabekir İlçe Başkanı Mehmet Işık Vali Tapsız’ı Makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Vali Süleyman Tapsız, ziyaretine hayırlı olsun dileklerinde bulunan tüm heyetlere ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.


 

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2016, 16:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284