Şubat Halk Günü Toplantısı Yapıldı

Toplumun tüm kesimlerine daha geniş bir şekilde ulaşılmasını, vatandaşların istek, şikâyet ve önerilerini dile getirebilmelerini sağlamak amacıyla, düzenli olarak yapılan “Şubat Ayı Halk Günü Toplantısı” Vali Fahri Meral başkanlığında yapıldı.

Şubat Halk Günü Toplantısı Yapıldı

Her ay düzenli olarak vatandaşlarla bir araya gelinen halk günü toplantısında Vali Fahri Meral, vatandaşlarımızı tek tek kabul ederek sorun ve taleplerini dinledi. Halk günü toplantısına katılarak sorun ve taleplerini dile getiren vatandaşlarımız, sıkıntılarını dinleyerek kendilerine yardımcı olan Vali Fahri Meral’e teşekkür ettiler.
22 Şubat 2019 Cuma günü Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Fahri Meral’in yanı sıra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ertuğrul Barış Selçuk, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Serdar Fındık, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Servet Türegün, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Kenan Ateş, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Musa Şahin, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hayrettin Aslan ve vatandaşlar katıldı.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284