Sultanoglu: “Çocuklarimizin Ilham Kaynagi Ögretmenlerle, Ögrencilerimize Tükenmeyen Bir Ögrenme Arzusu Asilayabiliriz.`

2014-2015 Egitim Ögretim Yili Sene Basi Okul Müdürleri Toplantisi Gerçeklestirildi.

 Sultanoglu: “Çocuklarimizin Ilham Kaynagi Ögretmenlerle, Ögrencilerimize Tükenmeyen Bir Ögrenme Arzusu Asilayabiliriz.`

2014-2015 Egitim Ögretim Yili Sene Basi Okul Müdürleri Toplantisi, ilimiz Güzel Sanatlar Lisesi konferans salonunda yapildi. Toplantiya Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, Maarif Müfettisleri Baskani, Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi, sube müdürleri ve okul müdürleri katildi.

Ilimizdeki okullarin egitim faaliyetlerinin degerlendirildigi toplantida, Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu; egitimin akademik ve sosyal yönü, okul yöneticiligi, projeler, sinavlar ve kurslar ile saglikli iletisim konularinda açiklamalarda bulundu.
Il Müdürü Sultanoglu, geçtigimiz egitim ögretim yilinin genel bir degerlendirmesini yaparak toplantiya basladi. 2023 hedeflerine ulasarak medeniyet kuracak bir nesil yetistirmede ögretmenlerin ve egitim yöneticilerinin üstlendigi role deginen Sultanoglu, egitimde bireysel farkliliklarin göz önünde bulunduruldugu yaklasimlarin benimsenmesi gerektigini ifade etti.
Ögrencilere ilham kaynagi olmus ögretmenlerin, onlara ögrenme arzusu asilayacagini söyleyen Sultanoglu, kitlesel basarinin bireysel basaridan daha önemli oldugunu vurguladi. Sosyal ve kültürel faaliyetlerle yetismis vicdanli nesiller için EDEP, Okuma Zamani, Saglicakla Kal ve Bu Benim Eserim gibi projelerin degerlendirilmesinin ardindan bu yil da yerel ve ülke çapindaki projeler için etkin bir sekilde hazirliklarin yapilacagi belirtildi. Ögrencilerin yardimlasma ve empati gibi degerleri özümsemesi için Bakanlikça desteklenen Her Sinifin Yetim Kardesi Var kampanyasi ile geçen yil okullarimiz araciligiyla 23 yetime destek verildigi belirtilerek bu yil da projeye destegin devam edecegi ifade edildi.
Egitim ve yönetime dair diger gündem maddelerinin görüsülmesinin ardindan günün anisina çekilen hatira fotografi ile toplanti sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284