Sultanoglu ve Ulu’dan Gönüllü Çalisan Ögrencilere Ziyaret

Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu ve Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Nuriye Ulu “Saglicakla Kal Projesi” kapsaminda Karaman Devlet Hastanesinde gönüllü toplum hizmeti yürüten ortaögretim ögrencilerini ziyaret ettiler. Ziyarette Sube Müdürleri Zeki Tuman, Hasim Tunca ile Devlet Hastanesi Bashekimi Dr. Tugrul Bulut da yer aldi.

Sultanoglu ve Ulu’dan Gönüllü Çalisan Ögrencilere Ziyaret

Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan hazirlanan, Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreterligi, Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürlügü ve Gençlik Spor Il Müdürlügü tarafindan ortaklasa yürütülen Saglicakla Kal Projesi kapsaminda hastanelerde, sevgi ve çocuk evlerinde, huzurevinde ortaögretim ve ortaokul ögrencileri tarafindan yönlendirme ve yardim faaliyetleri, akran çalismalari yapiliyor. Ögrencilerin yaptigi bu faaliyetler gönüllülük esasina dayaniyor.
Ögrencilerin hizmetlerinin gönüllülük esasina dayanmasinin bu hizmetleri daha kiymetli hale getirdigini belirten Il Müdürü Sultanoglu: “Burada ögrencilerimiz hasta ve yasli vatandaslarimiza yardimci oluyor, onlarin islerini kolaylastiriyorlar. Bu hizmetleri hiç bir karsilik beklemeden yapiyorlar. Birçok seyin maddi degerle ölçüldügü bir zamanda ögrencilerimizin bu gönüllü hizmeti takdir edilecek, örnek gösterilecek bir davranistir. Egitimde fizik, kimya, matematik, edebiyat dersleri kadar insanlara yardim etmek, onlari memnun etmek, iletisim becerilerini gelistirmek de önemlidir. Hizmetlerinden dolayi ögrencilerimize tesekkür ediyorum.” dedi.
Sultanoglu, ögrencilerin sosyallesmesine, hayata hazirlanmasina katki sagladiklari için Kamu Genel Sekreter Nuriye Ulu’ya, Bashekim Tugrul Bulut’a, hastane çalisanlarina tesekkür etti.

Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Nuriye Ulu da Ögrencilerin hizmetlerinden hastalarin memnun oldugunu belirterek, kendilerine desteklerinden dolayi Milli Egitim Müdürüne, ögrencilere tesekkür etti.
Ulu, kurumlarin isbirligiyle güzel çalismalar yapildigini ifade ederek bu çalismalarin önümüzdeki yillarda kapsami genisletilerek devam ettirilmesini istedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284