Sümer Mahallesine Çok Amaçli Spor Salonu

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Sümer Mahallesi’nde insaati baslayan Merkez Çok Amaçli Spor Salonunda incelemelerde bulundu.

Sümer Mahallesine Çok Amaçli Spor Salonu

Çalismalar hakkinda yetkililerden bilgi alan Kisacik, Karaman için büyük bir öneme sahip olan tesisin en kisa zamanda tamamlanarak Karamanli sporcularin hizmetine sunulacagini belirtti. Karaman’in yetenekli gençlere sahip oldugunu ve bu potansiyeli en iyi sekilde degerlendirmek istediklerini vurgulayan Kisacik, ilkokul ve lise çagindaki tüm gençlerin bu tesisten rahatlikla yararlanabilecegini ve Merkez Çok Amaçli Spor Salonunun haftanin her günü sporcularin hizmetinde olacagini söyledi. Kisacik ayrica, yapimina baslanan Spor Kompleksinde, judo, tekvando, karate, güres spor branslarinda antrenman yapilabilecek alanlarin oldugunu ve bununla birlikte soyunma odalari, idari ofisler, saglik odalari ve kafeterya alanlari bulundugunu da ifade etti.
Karaman’da gençleri kötü aliskanliklardan uzaklastirarak spor ve gençlik merkezi faaliyetlerine yönlendirmek için çalismalarin devam ettigini belirten Kisacik, "Gelecegimizin teminati olan gençlerimize ne yapsak azdir. Biz gençlerimizin gelecege güvenle bakabilmeleri, daha iyi ve kaliteli alanlarda spor yapmalari için çalismalarimiza devam edecegiz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284