Süt Banyosu Görüntülerine Slava Süt’ten Açıklama

Konya’da son günlerde sosyal medya’da çıkan süt banyosu görüntülerine Karaman Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetlerini sürdüren Slava Süt’ten açıklama yapıldı.

Süt Banyosu Görüntülerine Slava Süt’ten Açıklama

Slava Süt tarafından yapılan Kamuoyu açıklamasında, “Bazı basın organlarında, 05 Kasım 2020 tarihinde, Konya İlindeki bir süt toplama merkezinde süt tankı içersinde toplumca uygun olmayan görüntüler veren bir şahıs ile ilgili olarak ortaya çıkan haberler ve görüntüler tüm toplumu endişeye düşürdüğü gibi şirketimizi de endişeye düşürmüştür. Ne yazık ki söz konusu görüntüler bazı basın organları tarafından şirketimizle ilişkilendirilmiştir. Şirketimiz yüzde yüz yabancı yatırım olup, ülke ekonomisine katkı sağlayan, bulunduğu bölgede iş istihdamına katkıda bulunan, son derece itibarlı, tüketici sağlığına ve gıda güvenliğine önem veren, bu anlamda tüm kontrol ve denetleme sistemlerine ve belgelerine sahip, tükeciti güvenliğini kendine misyon edinmiş bir şirkettir.
Söz konusu görüntülerin bazı basın organları tarafından şirketimizle ilişkilendirilmesini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Şirketimizin bu görüntülerin çekildiği yer ile geçmişte ve bugün hiçbir ticari veya hukiki ilişkisi bulunmamaktadır. Görüntülerin geçtiği süt toplama merkezinden şirketimizin süt alımı yaptığı iddiası temelsiz olup gerçek dışıdır. Toplum vicdanını derinden etkileyen, insan sağlığı ile oynayan, yakışıssız ve bu densiz görüntülerin şirketimiz ile ilişkilendirilmiş olması bizleri ve yabancı yatırımcılarımızı son derece üzmüştür. Şirketimizin ilgili birimleri tarafından bu türden haksız, temelsis ve hukuksuz haberlerde, paylaşımlarda ve yorumlarda bulunanlar hakkında hukuki yollara başvurulacağından şüphe duyulmamalıdır.
Şirketimiz dün olduğu gibi bugünde, tüketici sağlığını ve gıda güvenliğini her şeyin üstünde tutarak, yatırımlarına devam edecek ve ülkemiz ekonomisine katkıda bulunacaktır."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284