Tabletlerini Vali Amcalarının Elinden Aldılar

Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık Kâzımkarabekir ilçesinde Öğrenim gören ve tableti olmayan öğrencilere tablet hediye etti.

Tabletlerini Vali Amcalarının Elinden Aldılar

09 Mart 2021 tarihinde gerçekleşen ziyarette tablet dağıtımının yanı sıra Kâzımkarabekir Ortaokulunda eğitim verecek olan “Tasarım Beceri Atölyesi, Bilişim Teknolojileri Sınıfı, Ahşap Atölyesi ve Okul Kütüphanesi’nin açılışını yapan Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık atölye ve kütüphaneleri gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Eğitimin hayatın olmazsa olmaz bir parçası olduğuna dikkat çeken Vali Işık öğrencilerin daha iyi şartlarda kaliteli eğitim almasına katkı veren herkese teşekkür ettikten sonra uzaktan eğitime erişme imkânı bulunmayan öğrenciler için hazırlanan tablet dağıtım programına katıldı. Tablet dağıtım programı sonrasında Kâzımkarabekir İlçesi’nde eğitim - öğretim faaliyetlerini sürdüren İclal Karabekir Anaokulunu ziyaret ederek minik öğrencilerle bir araya geldi. Anaokulu öğrencileriyle keyifli bir süre sohbet gerçekleştiren Vali Işık öğrencilere çeşitli kitaplar hediye etti.

Haber: Senem Yavuzaslan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284