Talat Duru Anısına Düzenlenen Yunusça Ezgiler Konseri Yarın Akşam

Karaman’ın tarihi hafızası, Yunus Emre aşığı merhum Ahmet Talat Duru anısına yarın akşam bir anma gecesi düzenlenecek.

Talat Duru Anısına Düzenlenen Yunusça Ezgiler Konseri Yarın Akşam

Ankara Karamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin bünyesinde kurulan Türk Sanat Müziği Korosu’nun sunacağı “Yunusça Ezgiler” adlı konser programı yarın akşam saat 19.00’da KMÜ Seminer Salonu’nda sahnelenecek.

Uzun bir hazırlık devresinden sonra merhum aynı zamanda çok güzel bir şair olan Ahmet Talat Duru kazandırdığı kitaplarla da Karaman’ı Türkiye ve dünya genelinde söz sahibi oldu. Bu konsere ilgi gösteren İstanbul Karamanlılar Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Avukat Suat Yıldırım, İKEV onursal kurucu başkanı Suat Sözer, Ankara Karamanlılar Derneği Başkanı Veli Bozkır ve yönetim kurulu üyeleri, İzmir Karamanlılar Derneği Başkanı Aziz Bilgin, Mersin Karamanlılar Derneği Başkanı Salih Aydın’ın da katılacağı öğrenildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Tevfik Demir
Tevfik Demir - 5 yıl Önce

Her Karaman'a vardığımda kendisini mütevazi iş yerinde çokça daktilosunun başında bulduğum Karaman ve Yunus Emre aşığı Ahmet Talat Duru anısına Ankara Karamanlılar Derneği bünyesindeki Türk Sanat Müziği elemanlarının bu akşam sunacağı "Yunusca Ezgiler" programının yapılacağını öğrendim.
Karaman'ı mızın uzak ve yakın tarihini bizlere,hatta Karamanı Türkiye ve Dünya'ya tanıtan bu bilge kişi arkadaşım için yapılacak bu etkinlikler sebebi ile emeği olanların tamamına teşekkür ederken ona tekrar rahmetler ve yakınlarına başsağlığı dilerim.

SIRADAKİ HABER

banner284