Tarihin Yükünü Sirtinda Tasiyan Kutlu Hayvan Karaman` Da

Karaman Eregli karayolunun 7. kilometresinde yeni hizmet hayatina baslayan Truva Park, yenilenen görüntüsü ve yapilan çevre düzenlemeleri ile güzel ve elit bir sosyal yasam merkezi haline getirildi.

 Tarihin Yükünü Sirtinda Tasiyan Kutlu Hayvan Karaman` Da

Gün boyu insanin üzerinde biriken stresi atmaya birebir olan at binme keyfini yasayabileceginiz, ailenizle birlikte taze çayinizi, közde pisirilen türk kahvesinin yaninda nargile ile beraber sehrin gürültüsünden uzak temiz bir havada okey oynama imkani bulabileceginiz Truva Parkta çocuklariniz da tesisin genis ve güvenli bahçesinde, at' dan köpege, güvercinlerden tavsanlara, keklik ve sülün gibi birçok hayvanla da vakit geçirme imkani bulacaklar.

Il disindan getirilen güzel, gösterisli ve heybetli atlar, yediden yetmise her yastan insanda büyük heyecan yaratmakta olup, özellikle çocuklar atlari görmek, dokunmak ve binmek için çiflige akin ederken, yetiskinler ise daha önceleri yarislara katilmis olan atlara binmenin heyecanini yasiyorlar.
Yenilenen ve modernlestirilen ahirlarindan hayvan kafeslerine ve kafetaryasina kadar herseyin incelikle düsünüldügü Truva Park' ta yeni evlenecek olanlara, nisan, dügün, sünnet, toplanti açilis ve davet etkinliklerine kadar bir çok toplu organizasyonun yapilabilecegi 700 kisilik açik hava kir dügün salonu Karaman' lilarin hizmetine sunulmakta.
Konu ile alakali görüslerini aldigimiz isletme sahipleri Ramazan ayi sonrasinda açik büfe kahvalti' nin baslayacagini ilerleyen günlerde de ögle ve aksam yemekleri, toplanti, açilis ve davet etkinliklerine ev sahipligi de yapacaklarini ifade ettiler.
Bütün bunlara ek olarak, iyi bir binici olmak ve arkadas grubu ile safari diye adlandirilan at ile arazi gezmesine gitmek isteyen her türlü yas gurubundan insana binicilik kursunun verildigi tesiste, özel egitime muhtaç ögrenci ve hastalara özel atli terapi imkani da sunulacagi eklediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284