“Tarım Ve İnsan” Konulu Fotoğraf Sergisi Açıldı

Vali Süleyman Tapsız, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen ve bu yıl 8’ incisi gerçekleştirilen “Tarım ve İnsan” konulu fotoğraf sergisinin açılışına katıldı.

“Tarım Ve İnsan” Konulu Fotoğraf Sergisi Açıldı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğündeki sergi açılışına; Vali Tapsız, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Orhan Özçalık, Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu, TKDK İl Koordinatörü Özgür Öztürk, şube müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Hayırlı olması dilekleriyle gerçekleştirilen sergi açılışının ardından Vali Tapsız, davetlilerle birlikte Tarım ve İnsan konusunun işlendiği fotoğraf sergisini gezerek yarışmayla ilgili olarak İl Müdürü Özçalık’tan bilgiler aldı. 
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen Tarım ve İnsan konulu fotoğraf yarışmasında ‘tarım, hayvancılık, toprak, su, su ürünleri, gıda ve muhafazası, tarım ürünlerinin işlenmesi, çiftçi, üretici, köylü ve köy yaşamı’na dair her türlü faaliyeti konu alan fotoğraflar yer alıyor.
Toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesini amaçlayan ve Türkiye genelinde düzenlenen yarışma 6 kategoride gerçekleştirilirken, yarışmada dereceye giren ve sergilenmeye değer 60 adet fotoğraf il müdürlüğünde sergilenmeye başladı.
Tarım ve İnsan konulu fotoğraf sergisi, 27 Nisan 2017 Perşembe gününe kadar açık olacak ve vatandaşlar tarafından da gezilebilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284