Tarım ve Sanayi Alanındaki Sorunlar Masaya Yatırıldı

AK Parti Karaman milletvekilleri tarım-sanayi işbirliği üzerine düzenlenen bir toplantıda da başkanlarıyla bir araya geldi.

Tarım ve Sanayi Alanındaki Sorunlar Masaya Yatırıldı

24 Ekim 2020 Cumartesi günü saat 12.20’de Sümer Mahallesi’nde bulunan Pankobirlik depolarında gerçekleştirilen “Sertifikalı Arpa ve Buğday Tohumluğu Dağıtım Programı” öncesinde gerçekleştirilen programda bir araya gelen oda başkanları ilimiz tarımında yaşanan sorunları AK Parti Karaman milletvekilleri Dr. Recep Şeker ve Av. Selman Oğuzhan Eser’e ilettiler. Tarım, sanayi işbirliği üzerine görüş alışverişinde bulunulan toplantıya katılan vekiller kendilerine iletilen sorunların çözüm noktasında odaların her daim yanlarında olacaklarını belirttiler. 
Toplantıya İl Tarım ve Orman Müdürü Yusuf Şahinbaş, İl Genel Meclis Başkanı Adem Kapar, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, Ticaret Odası Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Bayram Uysal Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Özgür Öztürk Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dorla, Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yücel Yaman, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Süleyman Selim Akkuş, Sulama Kooperatifi Birlik Başkanı Sami Yaşar, Elma Üreticileri Birliği Başkanı Ahmet Yıldız, Veteriner Hekimleri Odası Başkanı İsmail Çolak katıldı.
Haber: Senem YAVUZASLAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284