Taşkale’ye Giriş Çıkışa Masterchef Kısıtlaması

Yapılan yemekleri, kendine has jürisi ve yarışmacılarıyla seyircilerin vazgeçilmezleri arasında yer alan Masterchef Türkiye ekibi Karaman’a geldi.

Taşkale’ye Giriş Çıkışa Masterchef Kısıtlaması

Karaman Belediyesi, Duru Bulgur, Bifa Bisküvi, gibi kamu ve özel kuruşların Karaman tanıtımı için sponsor olduğu Masterchef Türkiye yarışması çekimleri nedeniyle 14 Ekim Perşembe günü Taşkale beldesine giriş ve çıkışların yasak olduğu ve çekimlerin seyircisiz yapılacağı bilgi edinildi. “Hangi yemekler yapılacak?”, “Jüri üyeleri kimler olacak?, “Seyirci olacak mı?” gibi tarafımıza gelen mesajlar ve  telefonlara istinaden prodüksiyon ekibinin çekim için sıkı tedbirler aldığı ve bu konuda yetkilileri bilgi paylaşmaması konusunda uyardığı öğrenildi.

“Gelenekten Aşeneye Karaman Mutfağı” isimli kitabıyla unutulmaya yüz tutmuş Karaman yemeklerinin gelecek nesillere aktarılmasında büyük bir emek harcayan ve jüri olması için kendisine teklifte bulunulan Araştırmacı-Yazar Rıza Duru’nun rahatsızlığı nedeniyle jüride yer almayacağı öğrenilirken jüri koltuğunda sponsor ve kamu kurum temsilcilerinin olacağı bilgi edinildi. Karaman ili çekimleriyle başlayan ve daha sonra yarışmacıların kıyasıya yarışacağı Taşkale çekimleriyle devam edecek programa yemek menüsü olarak “Erikli”, “Patlıcan Kebabı”, “Et Kabağı”, “Sulu Pilav”, Sülüklü Çorba”, “Kuymak” gibi lezzetlerin isimlerinin verildiği bilgisine ulaşıldı. Haber: Senem Yavuzaslan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284